ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ηλεία ο Τσίπρας: Θερμή υποδοχή από πολίτες

Περιοδεία στο νομό Ηλείας, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η περιοδεία εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων που κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑσε όλη την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση του κόμματος και του ανοίγματος που επιχειρείται στην κοινωνία.

Το απόγευμα, στις 18:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑθα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, στο δημαρχείο της πόλης και θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με ανοικτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, στις 19:00.

Ο Αλέξης Τσίπρας στις 12:00 συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ιωάννη Λέντζα, στο δημαρχείο της πόλης και με τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Γεώργιο Γεωργιόπουλο, και εν συνεχεία, ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Παράλληλα όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες πολίτες τον επεφύλασσαν θερμή υποδοχή.

6X2A2859.jpg

Η Ηλεία είναι ένας από τους νομούς της χώρας που προσφέρεται για κάτι τέτοιο, καθώς στις τελευταίες εκλογές αποτέλεσε μια από τις περιοχές που ο ΣΥΡΙΖΑσυγκέντρωσε υψηλά ποσοστά (34,82% έναντι 36,03% που πήρε η Ν.Δ.).

Είναι επίσης μια περιοχή που έχει δοκιμαστεί αρκετά στο παρελθόν (φονικές πυρκαγιές, πλημμύρες), αρκετά υποβαθμισμένη και με πληθώρα προβλημάτων, με βασικότερο ίσως όλων την κατασκευή της εθνικής οδού Πύργου-Πάτρας, ενός δρόμου-καρμανιόλα στον οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι.

Πηγή: newsbomb.gr