ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στους Γαργαλιάνους ο Μητσοτάκης

Από τον αγροτικό συνεταιρισμό «Ελαιώνας», στους Γαργαλιάνους ξεκίνησε την περιοδεία του στη Μεσσηνία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του συνεταιρισμού για την λειτουργία του αλλά και την παραγωγική διαδικασία ενώ λίγο πριν αναχωρήσει του προσφέρθηκαν ως δώρα προϊόντα του συνεταιρισμού.

Ο επόμενος σταθμός τη περιοδείας του είναι η Μαραθούπολη.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Το Μαράθι Μεσσηνίας ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του

Το λιμάνι, στο Μαράθι Μεσσηνίας ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφύγιου, τα οποία σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα αναμένεται να ολοκληρωθούν την άνοιξη του 2022. Το αλιευτικό καταφύγιο εκτός του ότι θα εξυπηρετεί τους αλιείς εκτιμάται σύμφωνα με τον περιφερειάρχη ότι θα συμβάλει και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε συσκευαστήριο ψαριών καθώς και μεγάλη θερμοκηπιακή καλλιέργεια.

libre.gr