ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Συγχαίρουν τη Ζέττα Μακρή και τον Χρήστο Μπουκώρο

Η Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών Μαγνησίας συγχαίρει τη βουλευτή Νομού Μαγνησίας Ζέττα Μακρή για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως Υφυπουργού Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «είμαστε βέβαιοι, ότι για ακόμη μία φορά, η κ. Μακρή θα ανταποκριθεί άψογα στις απαιτήσεις της νέας της θέσης σε ένα τόσο νευραλγικό τομέα όπως αυτός της Παιδείας και θα φροντίσει, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, για την καλύτερη δυνατή διαχείριση όλων των φλεγόντων ζητημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει από την πρώτη κιόλας μέρα . Εκφράζουμε και πάλι τα συγχαρητήριά μας και υπενθυμίζουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί σε οτιδήποτε άπτεται της αρμοδιότητάς μας και στο οποίο μπορούμε να συνεισφέρουμε, με όλες μας τις δυνάμεις. Η νέα υφυπουργός χαίρει της εκτίμησης του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού μας και είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία μας μαζί της καθώς πλέον θα είναι μία ακόμη πιο δυνατή φωνή του τόπου μας στο υπουργικό συμβούλιο».

Η Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών Μαγνησίας συγχαίρει, επίσης, θερμά το βουλευτή Νομού Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο για τη συνέχιση των καθηκόντων του ως Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου. Η μακρά πορεία του κ. Μπουκώρου τόσο στα πολιτικά όσο και στα δημοσιογραφικά δρώμενα του τόπου, αποτελεί εγγύηση για τη θέση την οποία συνεχίζει να υπηρετεί και από την οποία θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το νομό μας και τα ζητήματα που τον αφορούν, σημειώνει.