ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι του δήμου Βόλου

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Βόλου για την περίοδο 2020-2021.

Με τις περιοδείες και παρουσιάσεις παραστάσεων και δράσεων έχει καθιερωθεί ως φορέας ενίσχυσης της θεατρικής παιδείας, φέρνοντας το θέατρο κοντά σε ανθρώπους που σπάνια έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.

Στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι παραδίδονται μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, κίνησης και φωνητικής. Υπεύθυνος επιμορφωτής είναι ο Δημήτρης Δακτυλάς, ενώ τη φετινή χρονιά θα διδάξει και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου Γρηγόρης Γαλάτης.

Τα μέλη του Ερασιτεχνικού Θεατρικού Εργαστηρίου έχουν άμεση επαφή με τη δραματική τέχνη μέσα από βιωματικές τεχνικές προσέγγισης και παρουσίασης αλλά και με τη δημιουργία τουλάχιστον μίας θεατρικής παράστασης που πραγματοποιείται στο τέλος, με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δ/νσης Πολιτισμού στο κτήριο του «Μεταξουργείου» (Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη), ή να καλούν στο τηλέφωνο 2421082870, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 – 15:00.