ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τι κρύβει η γαλλική εταιρία που συνεχίζει να μην δηλώνει στο Πόθεν Έσχες ο κ. Μητσοτάκης;

«Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες του τη γαλλική εταιρία που κρύβει παράνομα από το 2016», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού και τονίζει πως όση προστασία κι αν έχει από τα Μέσα, θα κληθεί να λογοδοτήσει.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την περιουσιακή κατάσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου της, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στη δήλωση Πόθεν Έσχες. Η Κουμουνδούρου σηκώνει ψηλά και πάλι την υπόθεση της γαλλικής εταιρείας και υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός παραβιάζει τον νόμο.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες του την γαλλική εταιρία που κρύβει παράνομα από το 2016.

Συνεχίζει να παραβιάζει το νόμο και δεν απαντά στο απλό ερώτημα: Τι κρύβει η εν λόγω εταιρία και δεν την δηλώνει;

Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η αποκάλυψη της παρανομίας από τον Πρωθυπουργό θα ήταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Στο καθεστώς του κ. Μητσοτάκη αρκούν τα τηλεφωνήματα στα κανάλια, αφού από όλα τα πανελλαδικής εμβέλειας μόνο το Open είχε ρεπορτάζ για τις αποκαλύψεις και την τραγελαφική προσπάθεια συγκάλυψης στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης. Ούτε καν η Δημόσια Τηλεόραση, η οποία για ακόμη μία φορά λογόκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για χάρη του «αυτοκράτορα».

Ο κ. Μητσοτάκης, όσο και να προσπαθεί να μετατρέψει την Ελλάδα από ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα σε κακέκτυπο απολυταρχικών καθεστώτων, να ξέρει ότι δεν θα μείνει τίποτα κρυφό. Η αλήθεια θα λάμψει και ο ίδιος, όση προστασία και αν έχει από τα Μέσα, θα κληθεί να λογοδοτήσει».

ieidiseis.gr