ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα επτά βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που «αποκαλύπτουν την απάτη της Νέας Δημοκρατίας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε επτά βίντεο με την αθέτηση υποσχέσεων της κυβέρνησης, όπως αναφέρει, σε επτά θεματικές με αντίστοιχους τίτλους: Πρώτοι με διαφθορά, Ήταν κάποτε ένας μισθός, Ο πρωθυπουργός λείπει σε ταξίδι για δουλειές, Κοινωνικό κράτος: κατεδαφιζόμεθα, Νιώθεις ασφαλής τώρα;, για ψυκτικός καλός είσαι και το τελευταίο «εσύ το πίστεψες;».

«Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται» ήταν το βασικό σύνθημα της κεντρικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Τα συνθήματα που ήταν αναρτημένα στο στάδιο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση είναι, μεταξύ άλλων: «Μία νέα σχέση με την πολιτική», «Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την μετάδοση βίντεο που πρόβαλε την αθέτηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης σε επτά θεματικές ενότητες με αντίστοιχους τίτλους: Πρώτοι με διαφθορά, Ήταν κάποτε ένας μισθός, Ο πρωθυπουργός λείπει σε ταξίδι για δουλειές, Κοινωνικό κράτος: κατεδαφιζόμεθα, Νιώθεις ασφαλής τώρα;, για ψυκτικός καλός είσαι και το τελευταίο εσύ το πίστεψες;.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο παρουσιάστηκαν «τα δέκα μεγαλύτερα ψέματα» της κυβέρνησης με πρώτο «την πολιτική στο Μακεδονικό, στο προσφυγικό, στην ανάπτυξη, στο πλεόνασμα, στον ΕΝΦΙΑ, στη πρώτη κατοικία, στις μπουλντόζες στο Ελληνικό, στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στα προσόντα των διοικητών των Νοσοκομείων και τελευταίο στο ψέμα του κ. Πέτσα για τα ατυχήματα στο Αιγαίο σε συνάρτηση με την αύξηση των περιπολιών».

Τα βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ:

Πρώτοι με διαφθορά

Ήταν κάποτε ένας μισθός

Ο Πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές

Κοινωνικό κράτος: Κατεδαφιζόμεθα

Νιώθεις ασφαλής τώρα;

Για ψυκτικός καλός είσαι

Εσύ το πίστεψες;

Πηγή: thepressproject.gr