ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τελικά, η “μεγαλειώδης” συγκέντρωση, μόνο μεγαλειώδης δεν ήταν…

Πολλά ήταν αυτά που πόνταρε το επικοινωνιακό επιτελείο της παράταξης “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” στα σημερινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού και την παρουσίαση των υποψηφίων.

Ειδικά σε επικοινωνιακό επίπεδο, οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγάλες, καθώς κύριος στόχος ήταν να επιβεβαιωθεί ο διακαής πόθος νίκης του συνδυασμού από τον πρώτο κιόλας γύρο των επερχομένων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Και δεν σας κρύβουμε, βέβαια, ότι, βλέποντας αρχικά το βίντεο της συγκέντρωσης, ειδικά με τον τρόπο που επιλέχθηκε να προβληθεί, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως είχαμε να κάνουμε με μία, πραγματικά, μεγάλη συγκέντρωση…

Δυστυχώς, όμως, για κάποιους, όσο καλός και αν είναι ο σκηνοθέτης, η αλήθεια δύσκολα κρύβεται.

Και η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί από τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε.

Και η αλήθεια, όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, είναι σκληρή και, μάλλον, θα έπρεπε να προβληματίσει τους επιτελείς της σημερινής δημοτικής αρχής, καθώς -ειδικά για όσους έχουν γνώση της περιοχής- δείχνει μία συγκέντρωση που, μόνο ως μεγαλειώδης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αντίθετα, ειδικά αν συγκρίνουμε με την αντίστοιχη συγκέντρωση του 2014, η σημερινή συγκέντρωση είναι, τουλάχιστο, απογοητευτική, πλήγμα -επικοινωνιακά- για την εικόνα “υπεροχής” που ο κ. Μπέος και οι συνεργάτες του καλλιεργούν, οι οποίοι πήραν ένα ρίσκο, που όμως έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκούσαν, αφού η εικόνα -αδιάψευστος μάρτυρας- έρχεται να μας αποδείξει ότι ο “βασιλιάς”, τελικά, είναι γυμνός.

Πως αλλιώς μπορεί να εκληφθεί, άλλωστε, η ανάγκη προσφυγής σε σκηνοθετικά “τερτίπια”;

Α.Γ.