ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Την Τετάρτη το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Μπαλιάκο

Την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στον Βόλο,  θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μπαλιάκο, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι.

Ο άτυχος 58χρονος αντισυνταγματάρχης (ΜΣ) εν αποστρατεία, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί, στο Λεφόκαστρο, όπου βρισκόταν με φίλο του για να ψαρέψουν. Μπήκε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε βοήθεια. Με τη βοήθεια δύο ατόμων που διέθεταν πνευστό σκάφος βγήκε στην ακτή, έχοντας τις αισθήσεις του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό όχημα στην περιοχή της Κάτω Γατζέας, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γιάννης Μπαλιάκος ήταν διοικητής και διευθυντής εν αποστρατεία του Μουσικού Σώματος του Ελληνικού Στρατού. Μετά την αποστρατεία του ζούσε μόνιμα στον Βόλο.

Όπως προαναφέρθηκε η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, από τον Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου Βόλου.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Αποστολία, τα παιδιά του Ευαγγελία και Αποστόλη και την εγγονή του. Την τελευταία φροντίδα έχει αναλάβει το Γραφείο Τελετών «Παράδεισος».