ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Τις αντιμισθίες τους για την ενίσχυση της Εύβοιας προσφέρουν ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Βόλου

Την αντιμισθία του για τον Αύγουστο προσφέρει ο Δήμαρχος Βόλου στον λογαριασμό υπέρ των πυρόπληκτων της Εύβοιας. Παράλληλα, κάθε ένας από τους αντιδημάρχους, θα προσφέρει ποσό 500 ευρώ.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου.

Συγκεκριμένα, θα κατατεθούν υπέρ των πυρόπληκτων στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Ελλάδος, με IBAN GR950100023000002341227461 που άνοιξε το Υπουργείο Οικονομικών, η αντιμισθία του ίδιου του Δημάρχου, για το μήνα Αύγουστο 2021, καθώς και 500,00 ευρώ από όλους τους Αντιδημάρχους.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική εξαγγελία έγινε από τον κ. Αχιλλέα Μπέο, ενώ ακόμη οι φλόγες κατέστρεφαν την Β. Εύβοια και συνοδευόταν από την παρότρυνση προς όλους τους αυτοδιοικητικούς της χώρας, αλλά και προς τους 300 αντιπροσώπους της Βουλής, να ακολουθήσουν.

Όπως τονίστηκε στην εισήγηση του κ. Μπέου στην Οικονομική Επιτροπή «η αλληλεγγύη όλων μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές είναι τεράστιας σημασίας και οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι όσοι μπορούμε προκειμένου να βοηθήσουμε στην ανάκαμψή τους σε όλα τα επίπεδα».