Τουρισμός

“Τουρισμός για Όλους”: 424.031 οι αιτήσεις – Πότε ανακοινώνονται οι δικαιούχοι

“Τρελό” ρεκόρ με 424.031 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” του υπουργείου Τουρισμού, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (13.04.2020).

Με το ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” να χτυπάει “κόκκινο”, το προσωρινό μητρώο δικαιούχων – ωφελουμένων θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στον ιστότοπο του υπουργείου Τουρισμού mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr. Παράλληλα, θα αναρτηθεί και ο προσωρινός πίνακας αποκλειομένων.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και απορρίφθηκε, θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού μητρώου δικαιούχων – ωφελουμένων και του προσωρινού πίνακα αποκλειομένων.

Μετά από εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί το οριστικό μητρώο δικαιούχων – ωφελουμένων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων.

Το τελικό μητρώο δικαιούχων – ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό μητρώο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ