ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Τρύφωνας Πλαστάρας “Προτεραιότητα για εμάς η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης”

Με δυναμισμό μπήκε στην προεκλογική μάχη, εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής Τρύφωνας Ε. Πλαστάρας, έχοντας καταστρώσει ένα πρόγραμμα δράσης που περιλαμβάνει  επαφές και συναντήσεις με συλλόγους και φορείς αφενός και αφετέρου περιοδείες σε όλο το νομό με απώτερο στόχο, «να συγκεκριμενοποιήσουμε τα προβλήματα, αλλά και να γίνει μία κουβέντα πάνω στις προτάσεις που προβάλλει το ΚΙΝ.ΑΛ., μέσω του προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ», όπως τονίζει ο ίδιος.

«Η πολιτική έχει νόημα, αν και μόνο αν, είναι ωφέλιμη στους πολίτες. Αυτό δυστυχώς τα τελευταία χρόνια με τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το ξεχάσαμε. Ηρθε η ώρα να το ξαναθυμηθούμε. Είμαι εδώ για να είμαι ωφέλιμος στη Μαγνησία και πάνω από όλα, στην πατρίδα μας», σημειώνει επίσης ο ίδιος διαβεβαιώνοντας τους πολίτες σ’ όλες τις συναντήσεις που έχει πως «θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να υπερασπιστεί τα δίκαια των πολιτών της Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πλαστάρας συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου «Μάγνητες Τυφλοί», καθώς επίσης και με τον Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ» και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματά τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας εξήρε το έργο των παραπάνω συλλόγων, υπογραμμίζοντας τη θετική συνεισφορά τους προκειμένου να αναδειχτούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Παραλαμβάνοντας εξάλλου  υπόμνημα με τις θέσεις του συλλόγου των Τριτέκνων από την πρόεδρο του Δ.Σ. Κερασίνα (Σούλα) Βακουφτσή, ο  κ. Πλαστάρας, υπογράμμισε πως σ’ ό,τι τον αφορά θα βρίσκεται πάντα αρωγός στο πλευρό του Συλλόγου, αναδεικνύοντας τα ζητήματα που αφορούν στους τρίτεκνους και χρήζουν επίλυσης.

Επίσης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει διεξοδικά την πολιτική και προγραμματική πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για την  ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης για τους πολλούς, με την αποκατάσταση αδικιών και την ενίσχυση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά και την προστασία των αδύναμων, των ΑμεΑ, των ηλικιωμένων κ.α.