ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Χρήστος Μπουκώρος κατά Αλ. Μεϊκόπουλου: Δεν βγαίνουν οι αριθμοί στον ΣΥΡΙΖΑ

«Διαβάζοντας ανακοίνωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, που επιχείρησε να απαντήσει σε χθεσινή μου ανακοίνωση για τη σημαντική ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου με δεκάδες γιατρούς και νοσηλευτές σε σχέση με το 2019, αντιλήφθηκα γιατί δεν πείθει η αντιπολιτευτική πολιτική τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, απαντώντας ουσιαστικά σε αντίστοιχη ανακοίνωση του Αλ. Μεϊκόπουλου.

Η ανακοίνωση του κ. Μπουκώρου: Η χθεσινή μου ανακοίνωση αφορούσε την ενίσχυση του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, το οποίο στελεχώθηκε με 151 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό κατά το κρίσιμο διάστημα της πανδημίας, καθώς είναι αυτό που σηκώνει κατά κύριο λόγο το τεράστιο βάρος για την αντιμετώπισή της. 

Διαπιστώνω ότι ο αντιπολιτευτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλείται στους δύο γιατρούς που μετακινήθηκαν από το ΤΟΜΥ Αγριάς, προκειμένου να ενισχύσουν το κρίσιμο εμβολιαστικό πρόγραμμα στα εμβολιαστικά κέντρα.

Είναι ενθαρρυντικό, όταν έχουν τοποθετηθεί 81 γιατροί και συγκεκριμένα 29 μόνιμοι, 10 επικουρικοί και 42 ειδικευόμενοι, στο νοσοκομείο Βόλου, ο αντιπολιτευτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκει πεδίο αντιπαράθεσης στους δύο γιατρούς που μετακινήθηκαν για λόγους εξυπηρέτησης του εμβολιαστικού προγράμματος προσωρινά.

Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι και το ΤΟΜΥ Αγριάς θα ενισχυθεί, ένα θεσμό που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον πέταξε στη θάλασσα.

Εντέλει, η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που δήθεν κόπτονται για τη στελέχωση του νοσοκομείου Βόλου είναι τα 897 άτομα, γιατροί και παραϊατρικό προσωπικό, που στελεχώνουν το νοσοκομείο μας. Καταλαβαίνω πως στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν δεν τους βγαίνουν οι αριθμοί περί άλλων τυρβάζουν».