ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2021 – Αλέξης Τσίπρας: Δείτε LIVE την ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Ώρα… ΔΕΘ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο βήμα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραδοσιακά μια εβδομάδα μετά από αυτή του πρωθυπουργού.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει «ανέβει» στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να αναδείξει αφενός όλες τις πτυχές των προτάσεων του κόμματός του για τα κρίσιμα ζητήματα της χώρας και αφετέρου τις αδυναμίες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναμένεται να εξαπολύσει σκληρή επίθεση στην «γαλάζια» κυβέρνηση.

Νωρίτερα, στην περιήγησή του στα περίπτερα της έκθεσης, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «μεγάλη ευχή» αναφερόμενος στο μετρό της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές… για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο στην αρχή της ομιλίας του για μια «διαφορετική» Έκθεση, τονίζοντας πως τιμητικά ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε στις πρώτες θέσεις φέτος να κάθονται οι υγειονομικοί, που εδώ και μήνες δίνουν στην πρώτη γραμμή την μεγάλη μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

Δείτε ζωντανά όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας