ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Jo Nesbo: Το νέο βιβλίο του κυκλοφορεί στις 17 Σεπτεμβρίου

«Το βασίλειο», το νέο μυθιστόρημα του βασιλιά του σκανδιναβικού νουάρ, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως -και στα ελληνικά- στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Όπως συμβαίνει με όλα τα βιβλία του Nesbo, η κυκλοφορία του «Βασιλείου» είναι παγκόσμιο γεγονός και οι θαυμαστές του συγγραφέα σπεύδουν να δεσμεύσουν το αντίτυπό τους για να μην χάσουν στιγμή από την ώρα που θα κυκλοφορήσει.

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο οι οποίες έχουν τα αποκλειστικά δικαιώματα των βιβλίων του συγγραφέα για την Ελλάδα, ανακοίνωσαν ότι το νέο βιβλίο, το πρώτο μετά από καιρό στο οποίο δεν πρωταγωνιστεί ο Χάρι Χόλε -χωρίς να υπολογίσουμε τον «Μάκβεθ»-, θα κυκλοφορήσει αρχικά σε συλλεκτική έκδοση, με σκληρό εξώφυλλο, υπογεγραμμένο από το συγγραφέα και, φυσικά, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Η υπόθεση
Από τα δεκάξι του, που χάθηκαν ξαφνικά οι γονείς τους, ο Ρόι ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού του αδελφού, του Καρλ. Μεγαλώνοντας οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Ο Καρλ αποφάσισε να περιπλανηθεί στον κόσμο αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Ο Ρόι έμεινε πίσω, στο οικογενειακό κτήμα, στο απομονωμένο βασίλειό τους, ικανοποιημένος με μια ήσυχη καθημερινότητα.

Χρόνια αργότερα, ο Καρλ επιστρέφει, με τη χαρισματική νέα του σύζυγο, την αρχιτέκτονα Σάνον. Έχουν ένα σωρό συναρπαστικά σχέδια – να χτίσουν ένα ξενοδοχείο στο κτήμα και να πνιγούν στα πλούτη τόσο τα αδέρφια όσο και όλο το χωριό.

Η χαρμόσυνη άφιξη σύντομα γίνεται η αφορμή για μια σειρά από γεγονότα που απειλούν ό,τι αγαπά και θέλει να διαφυλάξει ο Ρόι…

Οικογενειακό χρέος, αναπάντεχες ανατροπές, όλο και περισσότερα πτώματα: ένα εκτυφλωτικό θρίλερ, ένα ακαταμάχητο αναγνωστικό κοκτέιλ.

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ

s978 618 03 2488 4 1

ieidiseis.gr